0
0 Cart (empty)

New products

All new products

Best sellers

All best sellers

Bruxelles Remorques is uw trailerspecialist

We bieden een breed scala aan aanhangwagens aan, aangepast aan uw behoeften:

Aanhangwagens voor boten

  • Boottrailers zijn ontworpen om de boot niet alleen te vervoeren, maar ook te lanceren. Boottrailers kunnen daarom worden voorzien van een spoelset om zoutresten na contact met zeewater te verwijderen Deze trailers zijn voorzien van verstelbare steun om zich perfect aan te passen aan de romp van uw boot. Onze verkoopafdeling helpt u bij het kiezen van het model dat het beste bij uw boot, uw vaarbewijs en uw trekvoertuig past.

Trailers voor Tiny House

  • In het afgelopen decennium is de leefruimte aanzienlijk geëvolueerd in een minimalistische, ecologische geest ... terwijl het wooncomfort toenam. Wij bieden trailers aan die de basis vormen van uw Tiny-House. Verwaarloos de aanhangwagen niet, die de essentiële ondersteuning van uw constructie zal zijn. Wij bieden daarom een ​​compleet assortiment aanhangwagens aan waarmee Mini House gebouwd kan worden. Er zijn ook veel accessoires leverbaar zoals krukken waarmee u uw TinyHouse gemakkelijk kunt stabiliseren. Aarzel niet om contact op te nemen met onze klantenservice om het model te kiezen dat bij uw project past.

Aanhangers voor autotransporters

  • Of het nu gaat om het verplaatsen van een kapotte auto of een oldtimer, de autotransporter is perfect geschikt voor autotransport.
    Autodeuraanhangers kunnen kantelen om het laden van voertuigen met een zeer lage bodemvrijheid mogelijk te maken. Een lier maakt het mogelijk om een ​​voertuig te hijsen zonder de motor te gebruiken. 

Aanhangers gesloten box

  • Bestelwagens bieden een betere bescherming voor uw goederen. Zowel tegen slecht weer als tegen diefstal. 

Door paarden getrokken busje

  • Het transport van paarden vraagt ​​bijzondere aandacht. Een paard wordt inderdaad van nature gestrest om een ​​mobiele omgeving te hebben. Omdat het gewicht belangrijk is in de hoogte, is het belangrijk om een ​​stabiele trailer en aangepaste compartimenten te hebben zodat de paarden in vertrouwen en in veiligheid zijn. Paardentrailers kunnen ook zadels bevatten waarmee u alle benodigde uitrusting voor uw dier kunt meenemen.

Aanhangwagen voor groenteteelt

  • Verkooptrailers zijn altijd heel vakspecifiek. Daarom bieden wij niet alleen gestandaardiseerde trailers aan, maar ook maatwerk.

Motorfietsaanhangers

  • Motortransport is specifiek. Afhankelijk van het type motorfiets en het gebruiksgemak zijn er verschillende oplossingen. Voor een lichte motorfiets kan een oprijplaat gebruikt worden om de motor op de aanhanger te monteren. Terwijl het voor een grotere motorfiets noodzakelijk is om uw voeten dicht bij de grond te houden en een aanhanger te hebben waarmee u zonder oprit kunt laden.